Saavutettavuusseloste

Tämä on Monimuotoiset perheet -verkoston saavutettavuusseloste. Monimuotoiset perheet -verkostoa hallinnoi yksi verkoston kymmenestä perhejärjestöstä, Sateenkaariperheet ry.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.monimuotoisetperheet.fi, joka on julkaistu 20.10.2020. Myös seloste on laadittu 20.10.2020.

Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Sivuston rakentamisessa on myös pyritty huomioimaan saavutettavuuskriteerit kattavasti. Otamme kuitenkin mielellämme palautetta vastaan, jotta sivusto aidosti palvelee kaikkia yhdenvertaisesti.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kaikki saavutettavuus­vaatimukset.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Lähetä sähköpostia osoitteeseen toimisto@monimuotoisetperheet.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa menee enintään 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000